Lirik Lagu Luluk Darara - Nyelaru (DJ Kentrung)


Lirik Lagu Luluk Darara - Nyelaru (DJ Kentrung)

Lirik Lagu Nyelaru by Luluk Darara

Title : Nyelaru
Artist : Luluk Darara
Songwriter : Wawan Dapoer
Album : Single
Category : Lagu Osing Banyuwangi Terbaru 2020

Nyelaru Lyrics

rasane getih mandek sekolo
sakwise wero ono wong lio
nong tengah tengah riko lan isun
abuwo tego nggawe atinisun kutung

rogone ring kene atine ring kono
sun duwe awake welase nyang lio
madu hang digowo racun hang sun ombe
riko nyudug dodo ambi gaman manise lambe

welas riko mung welas palsu
temokaken riko nyelaru

Baca Juga : Lirik Lagu Luluk Darara - Jaran Goyang 2