Lirik Lagu Lek Jono Band - Bojomu

Lirik Bojomu - Lek Jono Band

Title : Bojomu
Artist : Lek Jono Band
Songwriter : Lek Jono & Azeka
Album : Single

Lyrics Bojomu

kepiye aku kudu piye
ati wes ra kuat
sedelok meneh iso kendat
ati ngucap tresno
senajan bojone wong liyo
aku luru coro
senajan doso sing tak tompo

bojomu dadi semangatku
eseme nanceb langsung ning atiku
bojomu dadi inceranku
tak dongakno kowe nrimo

fotone bojomu
metu ning beranda facebookku
aku lanjut nginbok
senajan atiku ndrodok

bojomu dadi semangatku
eseme nanceb langsung ning atiku
bojomu dadi inceranku
tak dongakno kowe

bojomu dadi semangatku
eseme nanceb langsung ning atiku
bojomu dadi inceranku
tak dongakno kowe mlebu suargo
yen iso langsung dino iki
yen iso langsung dino iki

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.