Lirik Lagu Hendra Kumbara - Yowis ( Mr Jono & Joni Remix )


Lirik Lagu Hendra Kumbara - Yowis ( Mr Jono & Joni Remix )

Lirik Lagu Yo Wis by Hendra Kumbara


Title : Yowis
Artist : Hendra Kumbara
Songwriter : Hendra Kumbara

Yowis Lyrics


yowes ben dadi kenangan
yowes mung ning angan angan
tresno sing tak gadang
mung mandeg ning tengah dalan
aku kowe wes ora sejalan

yowes ben dadi cerito
yowes mung sakedep moto
janji sing tak anti
jebule mung mbok blenjani
jare tulus jebule mung apus apus

aku nangis ra uwis-uwis
teles kebes wes nganti kalis

aku kangen ning mung tak pendem
nangis
mergo janjimu sing lamis

opo meneh sing mbok goleki
rumangsaku kabeh wes tak turuti
tibo tangiku mung kanggo kowe
snajan sak onone
sing penting perjuangane

opo mergo wong ora nduwe
kowe nganti tego ninggalake
snajan atiku wes ajur mumur
tetep kudu bersukur
kabeh wes ono sing ngatur

Baca Juga : Lirik Lagu Kangen Ra Ketulungan by Hendra Kumbara