Lirik Lagu Hendra Kumbara - Kangen Ra Ketulungan


Lirik Lagu Hendra Kumbara - Kangen Ra Ketulungan

Lirik Lagu Kangen Ra Ketulungan by Hendra Kumbara


Title : Kangen Ra Ketulungan
Artist : Hendra Kumbara
Songwriter : Hendra Kumbara
Label : Syalala Production

Kangen Ra Ketulungan Lyrics


udan sing teko
mung iso tak saw~ng lewat jendelo
adem hawane
soyo kangen kowe sing ayu dewe

yen wayah wengi teko
kowe sing ono ning ngimpiku

aku kangen karo kowe
raiso tak pendem, mung lewat hape
pengen ketemu, pengen ngusel pipimu

aku kangen ra ketulungan
angel merem, ra doyan mangan
mung pengen siji, kowe gek ndang bali

udan sing teko
mung iso tak saw~ng lewat jendelo

yen wayah wengi teko
kowe sing ono ning ngimpiku

aku kangen karo kowe
raiso tak pendem, mung lewat hape
pengen ketemu, pengen ngusel pipimu

aku kangen ra ketulungan
angel merem, ra doyan mangan
mung pengen siji, mung pengen siji
kowe gek ndang bali

Baca Juga : Lirik Lagu Dino Liyane - Hendra Kumbara