Lirik Lagu Dodit Mulyanto - Udut Kopi Feat. Lek Dahlan


Lirik Lagu Dodit Mulyanto - Udut Kopi Feat. Lek Dahlan

Lirik Lagu Udut Kopi by Dodit Mulyanto & Lek Dahlan

Title : Udut Kopi
Artist : Dodit Mulyanto Ft. Lek Dahlan
Songwriter : Dodit Mulyanto X Lek Dahlan
Album : Single

Udut Kopi Lyrics

mbok kiro aku susah
naliko ngajak pisah
aa.. iku salah
aku sing bungah

duit jatah mas mas an
gawe bisnis tambal ban
pak satpol pp mrengut
aku di angkut

obate udut karo ngopi
obate udut karo ngopi

tak tempuh lungo numpak prahu
kerjo golek sangu
bar riyoyo tak tembung wong tuamu

nyatane kowe malah lali
karo kabeh janji
titeni besok kowe bakale rugi

---INTRO---

menurut info whatsapp
grup para jomblo kuat
terdapat warkop nikmat
bakulnya mantab

besok ku dandan mlipit
mataku bikin sipit
aku tebar pesona
bagai bintang korea

obate udut karo ngopi
obate udut karo ngopi

tak tempuh lungo numpak prahu
kerjo golek sangu
bar riyoyo tak tembung wong tuamu

nyatane kowe malah lali
karo kabeh janji
titeni besok kowe bakale

tak tempuh lungo numpak prahu
kerjo golek sangu
bar riyoyo tak tembung wong tuomu

nyatane kowe malah lali
karo kabeh janji
titeni kowe besok bakale rugi

Baca Juga : Lirik Lagu Milu Demen - Anggun Pramudita