Lirik Lagu Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu


Lirik Lagu Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu

Lirik Lagu Bandara YIA Saksi Janjimu by Daendels Official

Title : Bandara YIA Saksi Janjimu
Artist : Daendels Official
Songwriter : Wahyu Watukuro
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics lengkapnya.

Bandara YIA Saksi Janjimu Lyrics

aku isih kelingan dirimu
neng bandara iki tak terke lungamu
pamit arep kerja nggo masa depanmu
urip bareng karo aku

pancen wis telung tahun lawase
aku ngilang ra ono kabare
roso koyo ngopo bingunge atiku
ajur sing dadi cita citaku

yen pancen kowe dudu jodhoku
mung ikhlas legowo roso jroning atiku
neng bandara iki
biyen aku ngeterke lungamu

aku rumongso pengorbananmu
loro lopo kabeh mung kanggo awakku
ho.. uu.. oo..
kok koyo ngene akhire

sedihing atiku
kelingan sliramu
aku pingin ketemu

itu bukan salahku
juga bukan salahmu
karna orang tuaku

---INTRO---

pancen wis telung tahun lawase
aku ngilang ra ono kabare
roso koyo ngopo bingunge atiku
ajur sing dadi cita citaku

yen pancen kowe dudu jodhoku
mung ikhlas legowo roso jroning atiku
neng bandara iki
biyen aku ngeterke lungamu

aku rumongso pengorbananmu
loro lopo kabeh mung kanggo awakku
ho.. uu.. oo..
kok koyo ngene akhire

yen pancen kowe dudu jodhoku
mung ikhlas legowo roso jroning atiku
neng bandara iki
biyen aku ngeterke lungamu

aku rumongso pengorbananmu
loro lopo kabeh mung kanggo awakku
ho.. uu.. oo..
kok koyo ngene akhire

sedihing atiku
kelingan sliramu
aku pingin ketemu

itu bukan salahku
juga bukan salahmu
karna orang tuaku

Baca Juga : Lirik Lagu Bandara Kulon Progo - LSista