Lirik Lagu Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake


Lirik Lagu Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake

Lirik Lagu Ojo Langsung Ninggalake by Arga Marvel. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Ojo Langsung Ninggalake
Artist : Arga Marvel
Album : Single
Category : Lagu Jawa Terbaru

Ojo Langsung Ninggalake Lyrics

aku tau seneng kowe
nanging kowe kok ngelarani
aku wes ra wani mbaleni
cek gak loro ati

yen wes ono seng liyane
langsung ngomongke wae
cek rasane ora loro ngene

aku trimo opo anane
ojo langsung ninggalake

mbiyen aku wes ngrasakno
ati loro mergo kowe tego
neng ngarepe moto
kowe karo wong liyo
atiku loro kesikso

yen wes ono seng liyane
langsung ngomongke wae
cek rasane ora loro ngene

aku trimo opo anane
ojo langsung ninggalake

---INTRO---

yen wes ono seng liyane
langsung ngomongke wae
cek rasane ora loro ngene

aku trimo opo anane
ojo langsung ninggalake

aku trimo opo anane
ojo langsung ninggalake

Baca Juga : Lirik Lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy