Lirik Lagu Pendhoza - Tulisan Ati


Lirik Lagu Pendhoza - Tulisan Ati

Lirik Tulisan Ati - Pendhoza


Title : Tulisan Ati
Artist : Al Lewunk & Sandios (Pendhoza)
Songwriter : Pendhoza
Label : Gilaz Studio

Tulisan Ati Lyrics


tak tulis ning ati
nganggo eluh moto iki
cerito aku ro kowe
akeh lika likune

sak bendinane
mesti tak dongak dongakke
ben supoyo awak dewe
langgeng selawase

rungokno sworone ati lewat lagu ku iki
ojo nganti ngelarani
aku mesti ora mari mari

matur nuwun wis gelem ngenteni
ra tau mblenjani
eling sumpah lan janji

percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
ojo sedih atimu
separuh nyowoku sliramu

tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
aku ro kowe sing duweni cerito
tulung di jogo saling percoyo
aku ning kene mung eling sliramu
urip ra iso yen tanpo tresnamu
kabeh mergo setyaku
setyoku..

---INTRO---

rungokno sworone ati lewat lagu ku iki
ojo nganti ngelarani
aku mesti ora mari mari

matur nuwun wis gelem ngenteni
ra tau mblenjani
eling sumpah lan janji

percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
ojo sedih atimu
separuh nyowoku

matur nuwun wis gelem ngenteni
ra tau mblenjani
eling sumpah lan janji

percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
ojo sedih atimu
separuh nyowoku sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Demi Kowe - Pendhoza




-->