Lirik Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku


Lirik Lagu Happy Asmara - Tulungen Atiku

Lirik Tulungen Atiku - Happy Asmara


Title : Tulungen Atiku
Artist : Happy Asmara
Songwriter : S.K.L
Label : Global Musik Era Digital

Tulungen Atiku Lyrics


wes seprene suwene aku bareng kowe
mlaku ra ono lalangane
nanging bedo kahanane
opo mergo apike nasibmu
wong tuamu dadi ra setuju

mbok yo tulungen atiku
buktekno nang wong tuamu
yen pancene kowe tresno aku
opo tego kowe
mlaku wes tekan semene
medhotake janjimu
percoyoku tresnomu mung aku

wes seprene suwene aku bareng kowe
mlaku ra ono lalangane
nanging bedo kahanane
opo mergo apike nasibmu
wong tuwamu dadi ra setuju

mbok yo tulungen atiku
buktekno nang wong tuwamu
yen pancene kowe tresno aku
opo tego kowe
mlaku wes tekan semene
medhotake janjimu
percoyoku tresnomu mung aku

mbok yo tulungen atiku
buktekno nang wong tuwamu
yen pancene kowe tresno aku
opo tego kowe
mlaku wes tekan semene
medhotake janjimu
percoyoku tresnomu mung aku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Ikhlas Ngenteni




-->