Lirik Lagu FDJ Emily Young - Loro Dewe


Lirik Lagu FDJ Emily Young - Loro Dewe

Lirik Loro Dewe - FDJ Emily Young


Title : Loro Dewe
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Obie Viano
Label : BW Record

Loro Dewe Lyrics


tak trimo ikhlas ambyar iki
tapi ojo dikiro ra loro ati
tak akoni atiku wis kadung nyang sliramu
jebul kelaran dewe sing tak rasake

wis nasib dadi korban janjine
di tinggal rabi pas sayang sayange
mrono mrene kesandung kenangan karo sliramu
ora nyongko kowe milih wong liyo

loro dewe lungo dewe
sembarange tanggung dewe
abot rasane yen ngikhlaske kowe

masio loro aku legowo
tanpo pamit kowe moro ngadoh
mugo jembar dalanmu ra sio sio

---INTRO---

wis nasib dadi korban janjine
di tinggal rabi pas sayang sayange
mrono mrene kesandung kenangan karo sliramu
ora nyongko kowe milih wong liyo

loro dewe lungo dewe
sembarange tanggung dewe
abot rasane yen ngikhlaske kowe

masio loro aku legowo
tanpo pamit kowe moro ngadoh
mugo jembar dalanmu ra sio sio

loro dewe lungo dewe
sembarange tanggung dewe
abot rasane yen ngikhlaske kowe

masio loro aku legowo
tanpo pamit kowe moro ngadoh
mugo jembar dalanmu ra sio sio
mugo jembar dalanmu ra sio sio

Baca Juga : Lirik Lagu Emily Young - Lilakno Lungaku (Mlaku Dewe Dewe)




-->