Lirik Lagu Vivi Voletha - Sak Ora Orane


Lirik Lagu Vivi Voletha - Sak Ora Orane

Lirik Sak Ora Orane - Vivi Voletha


Title : Sak Ora Orane
Artist : Vivi Voletha
Songwriter : Dhe Bazz
Label : Fajar Tube

Sak Ora Orane Lyrics


saben bengi aku ora iso turu
kelingan sliramu
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
tanpo mergo ra cerito opo salahku

saiki ning kono kepiye kabarmu
opo kelingan awakku
aku sing mbok gawe lara
isih kroso, natu mbekas ning dada

sak ora orane pernah ono ning uripmu
masio ra pernah mbok anggep ono
sak ora orane nate nyanding sliramu
masio saiki wis disanding wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Pejuang LDR - Vivi Voletha