Lirik Lagu Vita Alvia - Ninggal Tatu


Lirik Lagu Vita Alvia - Ninggal Tatu

Lirik Ninggal Tatu - Vita Alvia


Title : Ninggal Tatu
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Kuncung Majasem
Label : Global Musik Era Digital

Ninggal Tatu Lyrics


neng opo ra crito yen kowe wes ra tresno
neng kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo
rasaning ati iki koyo keno mowo
bareng wes ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

janjine ngancani nganti tekane pati
neng nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnomu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegone gawe wirang
anggonku labuh kowe opo iseh kurang

---INTRO---

janjine ngancani nganti tekane pati
neng nyatane janjimu kuwi mung kari janji
panase geni ra koyo panase ati
sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnomu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegone gawe wirang
anggonku labuh kowe opo iseh kurang

kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang
tresnomu karo aku kuwi mung kiasan
kowe tak gadang gadang tegone gawe wirang
anggonku labuh kowe opo iseh kurang

Baca Juga : Lirik Lagu Dimana Salahnya - Vita Alvia