Lirik Lagu Raden Kresno - Wabah Kelaran


Lirik Lagu Raden Kresno - Wabah Kelaran

Lirik Wabah Kelaran - Raden Kresno


Title : Wabah Kelaran
Artist : Raden Kresno
Songwriter : Hendra Kumbara, Raden Kresno
Label : Syalala Production

Wabah Kelaran Lyrics


bisoku mung kirim dongo
nyenyuwun kalih sing kuoso
di hapusno wabah seng nggawe loro
nganti ra wani kerjo
angsurane melu sopo

wes mesti gusti seng ngatur
menungso ra pareng udur
di lakoni pasrah kalian gusti
ampun kathah nyambati
dongane di kencengi

wes jodone nasib dados tiyang alit
kangge mangan sulit mbendinane ngirit
sak niki keweden covid
wes koyok di oyak demit
anak bojo kulo njerit

gusti tulung tenan paring kekuatan
nagadepi setoran mbayar saben wulan
mugi gek entuk garapan
nyuwun ampunan
ngadepi wabah kelaran

---INTRO---

wes jodone nasib dados tiyang alit
kangge mangan sulit mbendinane ngirit
sak niki keweden covid
wes koyok di oyak demit
anak bojo kulo njerit

gusti tulung tenan paring kekuatan
nagadepi setoran mbayar saben wulan
mugi gek entuk garapan
nyuwun ampunan ngadepi wabah kelaran

mugi gek entuk garapan
nyuwun ampunan ngadepi wabah kelaran

Baca Juga : Lirik Lagu Hendra Kumbara - Dino Liyane




-->