Lirik Lagu Happy Asmara - Tekan Semene


Lirik Lagu Happy Asmara - Tekan Semene

Lirik Tekan Semene - Happy Asmara


Title : Tekan Semene
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Hasan Aftershine
Label : Milady Record

Tekan Semene Lyrics


kowe sing tau nglarani
ninggal tatu ning njero ati
wes semene gedene
perjuanganku kowe ra ngerteni

tibo tangi tak lakoni
nggo nyupayakne kebahagiannmu
opo wae sing tak nduwe
tak wenehke

aku sing berjuang
aku sing kelaran
aku sing tenanan
tego mbok nggo dolanan

tekan semene
ceritoku ro kowe
kudu tak ikhlaske
pancen iki takdire

wes cukup wae
rasah diteruske
ati wes ra kuat
bingung arep sambat
pancen kudu lungo aku
wes kesel mbok sio sio

---INTRO---

tibo tangi tak lakoni
nggo nyupayakne kebahagiannmu
opo wae sing tak nduwe
tak wenehke

aku sing berjuang
aku sing kelaran
aku sing tenanan
tego mbok nggo dolanan

tekan semene
ceritoku ro kowe
kudu tak ikhlaske
pancen iki takdire

wes cukup wae
rasah diteruske
ati wes ra kuat
bingung arep sambat
pancen kudu lungo aku
wes kesel mbok sio sio

tekan semene
ceritoku ro kowe
kudu tak ikhlaske
pancen iki takdire

wes cukup wae
rasah diteruske
ati wes ra kuat
bingung arep sambat
pancen kudu lungo aku
wes kesel mbok sio sio

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang




-->