Lirik Lagu Happy Asmara - Ngiris Batin


Lirik Lagu Happy Asmara - Ngiris Batin

Lirik Ngiris Batin - Happy Asmara


Title : Nangis Batin / Ngiris Batin
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Bayu S
Label : Morena Production

Ngiris Batin Lyrics


tak sawang lintang lintang ing wengi iki
sumilir angin tansah ngiris batin iki
endahing sinare bulan ra iso ngobati
roso kuciwo ku sing setengah mati

uwis tak percoyo kabeh janji janji
janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
nanging kabeh ora terbukti
kowe ninggal aku gandeng wanito liyo

uwis tak lilakne
yen pancen ngene akhire
uwis tak trimo wae
yen kowe nyanding arek kae

uwis tak ikhlasne
senajan loro batine
nanging mbesuk kowe
bakale ngrasakne

---INTRO---

uwis tak percoyo kabeh janji janji
janjimu mbiyen ora bakal mblenjani
nanging kabeh ora terbukti
kowe ninggal aku gandeng wanito liyo

uwis tak lilakne
yen pancen ngene akhire
uwis tak trimo wae
yen kowe nyanding arek kae

uwis tak ikhlasne
senajan loro batine
nanging mbesuk kowe
bakale ngrasakne

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Sing Tak Sayang Ilang




-->