Lirik Lagu FDJ Emily Young - DJ Lilakno Lungaku (Mlaku Dewe Dewe)


Lirik Lagu FDJ Emily Young - DJ Lilakno Lungaku (Mlaku Dewe Dewe)

Lirik Lilakno Lungaku (Mlaku Dewe Dewe) - FDJ Emily Young


Title : Lilakno Lungaku
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Shasi & Tegar Binarta
Label : Gita Suara Music

Lilakno Lungaku Lyrics


aku ora nyongko bakal ngene akhire
dadi mlaku dewe dewe
mergo tresno ra iso di paksakno
ati ikhlas lan nrimo legowo

senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
mugo kowe tambah bahagio
mantepke atimu kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep iso

mugo oleh restune wong tuo

lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu
mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
mugo gusti maringi restune

---INTRO---

senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
mugo kowe tambah bahagio
mantepke atimu kowe kudu percoyo
tanpo aku kowe tetep iso

mugo oleh restune wong tuo

lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu
ra bakal tak ganggu urusanmu
mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane
mugo gusti maringi restune

Baca Juga : Lirik Lagu Emily Young - Kelambi Suwek




-->