Lirik Lagu Didi Kempot - Nelongso Ati


Lirik Lagu Didi Kempot - Nelongso Ati

Lirik Nelongso Ati - Didi Kempot


Title : Nelongso Ati
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Perdana Abdillah
Genre : Dangdut Campursari
Label : SKI Records

Nelongso Ati Lyrics


senajan nyawang ko kadohan
awakmu nggawe atiku seneng
senajan awakku ra iso nyanding kowe
kangen ning atiku kanggo kowe

aku tresno kowe selawase
ning njero ati kangen setengah mati
nganti nahan loro
loro ati mergo kahananku

sawangen ning njero atiku
aku pingin iso muter wektu
supoyo nemokke awakmu luwih gasik
ben luwih dowo uripku bareng sliramu

---INTRO---

senajan nyawang ko kadohan
awakmu nggawe atiku seneng
senajan awakku ra iso nyanding kowe
kangen ning atiku kanggo kowe

aku tresno kowe selawase
ning njero ati kangen setengah mati
nganti nahan loro
loro ati mergo kahananku

nahan sabar iki selawase
urip matiku kanggo sliramu
nelangsane atiku iki
mergo kahananku

nelangsane atiku iki
mergo kahananku

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Lahir Lan Bathinku