Lirik Lagu Ojo Renget Welase - James AP & Alvi Ananta

Lirik Lagu Ojo Renget Welase - James AP & Alvi Ananta

Lirik Lagu Ojo Renget Welase by James AP & Alvi Ananta. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Ojo Renget Welase
Artist : James AP ft. Alvi Ananta
Songwriter : James AP
Album : Ngecembung Eluh
Category : Lagu Osing Banyuwangi Terbaru 2020

Ojo Renget Welase Lyrics

cumo dungo lan banyune moto
kanggo ngirimi jangkah riko
wis sing ono liyane maning
hang biso isun gawakno

cukup kirange bukti sun roso
kanggo matri welas hang sun gowo
wis usapen banyune moto
hang ngepusi ring pipin riko

sak jujure batin iki sing lilo
kadung kudu adoh nyang riko
sak benere ati sing tego
kanggo ninggalno wong hang sun pujo

sun lilakaken duh riko kakang
ngadu nasib ono nong kadohan
nak sun anteni riko balike
ojo sampek renget welase

sabaro adik sabaro sayang
randonen kakang nong ambange lawang
roso iki sing bakalan ilang
nak sun jogo lan sun eman eman

---INTRO---

cukup kirange bukti sun roso
kanggo matri welas hang sun gowo
wis usapen banyune moto
hang ngepusi ring pipin riko

sak jujure batin iki sing lilo
kadung kudu adoh nyang riko
sak benere ati sing tego
kanggo ninggalno wong hang sun pujo

sun lilakaken duh riko kakang
ngadu nasib ono nong kadohan
nak sun anteni riko balike
ojo sampek renget welase

sabaro adik sabaro sayang
randonen kakang nong ambange lawang
roso iki sing bakalan ilang
nak sun jogo lan sun eman eman

sun lilakaken duh riko kakang
ngadu nasib ono nong kadohan
nak sun anteni riko balike
ojo sampek renget welase

sabaro adik sabaro sayang
randonen kakang nong ambange lawang
roso iki sing bakalan ilang
nak sun jogo lan sun eman eman

Baca Juga : Lirik Lagu Ojo Mung Isun - James AP