Lirik Lagu Dino Liyane - Hendra Kumbara


Lirik Lagu Dino Liyane - Hendra Kumbara

Lirik Hendra Kumbara - Dino Liyane


Title : Dino Liyane
Artist : Hendra Kumbara
Songwriter : Hendra Kumbara
Label : Syalala Production

Dino Liyane Lyrics


nyuwun sewu bapak kalih ibu
dinten niki mboten sios mantu
pancen kahanane angel
wes ora biso di eyel
timbang coronane nyebar
ndonyane sansoyo ambyar

nyuwun sewu konco lan sedulur
resepsiku kepekso tak undur
senajan wes dp dekor
ketering lan kabeh vendor
akhire kudu tak cancel
ketimbang aku di cekel

gusti kulo salah nopo
rabine kok dibatalno
wes kadung nyebar undangan
malah corona menyerang

gusti kulo sampun ikhlas
keterak covid - 19
yen pancen ngene dalane
tak golek dino liyane

mugio angsal hidayah
rabiku rak kudu mewah
seng penting sakinah mawadah warohmah

Baca Juga : Lirik Lagu Hendra Kumbara - Dalan Liyane