Lirik Lagu Donna Jello - Pingin Nangis Tapi Isin


Lirik Lagu Donna Jello - Pingin Nangis Tapi Isin

Lirik Pingin Nangis Tapi Isin - Donna Jello


Title : Pingin Nangis Tapi Isin
Artist : Donna Jello
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Pingin Nangis Tapi Isin Lyrics


gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibake mbok gawe dolanan

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang
kowe malah ngilang

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

---INTRO---

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang
kowe malah ngilang

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

gede tresnoku tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio sampek atiku loro
pepes awakku ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Baca Juga : Lirik Lagu Kuat Sun Lakoni - Donna Jello