Lirik Lagu Pejuang LDR - Vivi Voletha


Lirik Lagu Pejuang LDR - Vivi Voletha

Lirik Vivi Voletha - Pejuang LDR


Title : Pejuang LDR
Artist : Vivi Voletha
Songwriter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Label : Gita Suara Music

Pejuang LDR Lyrics


aku sabar ngenteni
sliramu nganti bali
bakal tak eleng-eleng
janji sing kok ucapke

saiki adoh paranmu
ning kene iseh tak tunggu
mugo wae enggal balimu
lan iso nepati janjimu

kabeh wes tak niati
sak jroning ati iki
jogo nen roso iki
ojo nganti kowe lali

mergo aku ning kene
tetep iseh ngenteni
nganti tekan balimu
ra bakal pindah ati

aku sabar ngenteni
sliramu nganti bali
bakal tak eleng-eleng
janji sing kok ucapke

saiki adoh paranmu
ning kene iseh tak tunggu
mugo wae enggal balimu
lan iso nepati janjimu

kabeh wes tak niati
sak jroning ati iki
jogo nen roso iki
ojo nganti kowe lali

mergo aku ning kene
tetep iseh ngenteni
nganti tekan balimu
ra bakal pindah ati

kabeh wes tak niati
sak jroning ati iki
jogo nen roso iki
ojo nganti kowe lali

mergo aku ning kene
tetep iseh ngenteni
nganti tekan balimu
ra bakal pindah ati

Baca Juga : Lirik Lagu Derajat Langit Bumi - Vivi Voletha