Lirik Lagu Lintang Ati - Tasya Rosmala


Lirik Lagu Lintang Ati - Tasya Rosmala

Lirik Tasya Rosmala - Lintang Ati


Title : Lintang Ati
Artist : Tasya Rosmala
Songwriter : Dwi Putra
Label : Opera Swara Genta

Lintang Ati Lyrics


lintang sing ono ning wengi
gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gae bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh ningmas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing onok ning atiku
aku tresno sliramu

reff :
ning angin tak titepne
roso kangen marang sliramu
nadyan baten pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

Baca Juga : irik Lagu Tasya Rosmala - Pantaskah Surga Untukku




-->