Lirik Lagu Tape Ketan - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Tape Ketan - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Tape Ketan


Title : Tape Ketan
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Tape Ketan Lyrics


ra-usah di eleng - eleng
seng mbiyen wes ben seng mbiyen
ra-usah kowe ngengkel
koyo wes ra ono uwong liyo maning

santai wae ojo di-gawe kenceng
opo maneh nganti sepaneng
urip sepisan ojo di-gawe gendeng

reff

tape ketan enak rasane
yen dipangan keroso anget
eleng mantan nggreges awak e
neng sirah nggarakne mumet

Baca Juga : Lirik Lagu Bantalan Tangane - Syahiba Saufa