Lirik Lagu Pantai Cahaya - Paemo


Lirik Lagu Pantai Cahaya - Paemo

Lirik Paemo - Pantai Cahaya


Title : Pantai Cahaya
Artist : Paemo
Songwriter : Paemo Kendal
Label : SBR - PRO

Pantai Cahaya Lyrics


nyawang ombak e segoro
rasane atiku loro
kelingan jaman semono
naliko aku kowe
pacaran ning kene
ning pantai cahaya kene

bar udan lemahe belok
nombok klambi nombok katok
kowe mung ngereti aku tok
pacaran lagek sedelok
tak rasa rasake bobrok
aduh dek aku kapok
cintamu kok etok etok

reff :
kenangan ning pantai cahaya kendal
tansah eling dek lali ora bakal
kenangan ning pantai cahaya kendal
tak kiro kowe lugu jebol cah nakal
bodo aku pancene seng pinter kowe
kerayu rayu akune kok manot wae

Baca Juga : Lirik Lagu Salam Kangen Terakhir - Safira Inema