Lirik Lagu Kudu Kuat Ati - Overall


Lirik Lagu Kudu Kuat Ati - Overall

Lirik Overall - Kudu Kuat Ati


Title : Kudu Kuat Ati
Artist : Overall
Songwriter : Ramadhani Destyaji / Satriyo Eko Saputro
Label : Royal Rumble Studio

Kudu Kuat Ati Lyrics


kabeh uwes tak lakoni
kabeh uwes tak turuti
mugo kowe bakal ngerteni
aku sayang kowe

kudu sabar le ngadepi
kudu kuat batin iki
senadyan tresno ra dadi siji
yen kuwi dalane
kudu kuat ati

kalah rupo kalah bondo
menang nggawe nyaman
tur sebatas kekancan
roso nyaman ra iso bertahan
ati ati kuwi mung jebakan

ayu pancen tak akoni
nanging aku kudu ngerti
dudu aku sing ono neng ati
nanging roso iki
ora bakal ganti

wo .. oo .. oo ..

umpomo roso ning njero dodo
ra patio tok gatekno
ora popo

sing penting aku uwis berjuang
tak buktekke roso iki ora ilang
wo .. ooo ..

kalah rupo kalah bondo
menang nggawe nyaman
tur sebatas kekancan
roso nyaman ra iso bertahan
ati ati kuwi mung jebakan

kalah rupo kalah bondo
menang nggawe nyaman
tur sebatas kekancan
roso nyaman ra iso bertahan
ati ati kuwi mung jebakan

kalah rupo kalah bondo
menang nggawe nyaman
tur sebatas kekancan
roso nyaman ra iso bertahan
ati ati kuwi mung jebakan

Baca Juga : Lirik Lagu Overall - Cah Ayu