Lirik Lagu Bubar Wae - Klenik Genk


Lirik Lagu Bubar Wae - Klenik Genk

Lirik Klenik Genk - Bubar Wae


Title : Bubar Wae
Artist : Klenik Genk
Songwriter : Najatbraves
Album : Single

Bubar Wae Lyrics

aku kudu piye meneh
atiku uwes sumeleh
ngarepke sliramu dadi pendampingku
soyo suwe dirasakke soyo jeru

pancen isoku mung ngalah
tak pilih ngadohke langkah
senajan uwes dadi pilihanmu
timbang ngelu dipikir raiso turu

wes madep mantep atiku
tresnamu dudu ngo aku
mungkin wes dalane
kowe kudu tak iklaske

soyo jero roso mung tambah nelongso
tak lungo
ketimbang atiku ajur

soyo jero roso mung tambah nelongso
tak lungo
aku tak pilih mundur

---INTRO---

yen wes dadi takdire
aku kudu ninggallake
kowe karo aku
luwih becik bubar wae

wes madep mantep atiku
tresnamu dudu ngo aku
mungkin wes dalane
kowe kudu tak iklaske

soyo jero roso mung tambah nelongso tak lungo
ketimbang atiku ajur
soyo jero roso mung tambah nelongso tak lungo
aku tak pilih mundur

soyo jero roso mung tambah nelongso tak lungo
ketimbang atiku ajur
soyo jero roso mung tambah nelongso tak lungo
aku tak pilih mundur

yen wes dadi takdire
aku kudu ninggallake
kowe karo aku
luwih becik bubar wae

Baca Juga : Lirik Lagu Dudu Nggo Aku - Klenik Genk