Lirik Lagu Pingin Sayang - Ilux ID


Lirik Lagu Pingin Sayang - Ilux ID

Lirik Ilux - Pingin Sayang


Title : Pingin Sayang
Artist : Ilux ID
Songwriter : Gendru Nugraha
Distribution : Ilux

Pingin Sayang Lyrics


sak tenane bingung
yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan
sliramu dadi pikiran

esok awan bengi
mung mbebedo ati
pengenku meng siji
koe tak impi-impi

kudu kepiye aku le nyatakke
aku ming wani nyawang seko kene
mergo kahanan urepku seng bedo
karo koe seng lueh nduwe bondo

pengen ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno
aku wediwe nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

sak tenane bingung
yen lagi kasmaran
mung tansah kelingan
sliramu dadi piikiran

esok,awan,bengi
mung mbebedo ati
pengenku meng siji
kowe tak impi-impi

kudu kepiye aku le nyatakke
aku ming wani nyawang seko kene
mergo kahanan urepku seng bedo
karo kowe seng luweh nduwe bondo

pengen ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno
aku wediwe nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

pengen ngomong sayang
aku dudu sopo sopomu
aku ming pemuja rahasiamu
pengen ngomong tresno
aku wediwe nggawe loro
sayangmu nggo wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Kari Cerito