Lirik Lagu Terlanjur Sayang - Happy Asmara


Lirik Lagu Terlanjur Sayang - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Terlanjur Sayang


Title : Terlanjur Sayang
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Gopy
Label : Langit Biru Record

Terlanjur Sayang Lyrics


terlanjur tak sayang
ternyata milik orang
wes saling mencintai
tapi ra iso tak nduweni

terlanjur tak sayang
ternyata milik orang
wes saling mencintai
tapi ra iso tak nduweni

yo wes opo jare
manut karo critane
mung iso ndelik
nglakoni tresno
dan slalu mbatin I Love You

kadang aku wedi kadang saya wani
nglakoni tresno meneng menengan iki
kadang aku wedi kadang saya wani
nglakoni tresno meneng menengan iki
arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

iki piye ceritane
kadung wes podo senenge
iki piye ceritane
yo wes tak lakoni wae

---INTRO---

yo wes opo jare
manut karo critane
mung iso ndelik
nglakoni tresno
dan slalu mbatin I Love You

kadang aku wedi kadang saya wani
nglakoni tresno meneng menengan iki
kadang aku wedi kadang saya wani
nglakoni tresno meneng menengan iki
arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

kadang aku wedi kadang saya wani
nglakoni tresno meneng menengan iki
kadang aku wedi kadang saya wani
nglakoni tresno meneng menengan iki
arep tak tinggal aku ora tego
pingin tak tinggal tapi ra mentolo

iki piye ceritane
kadung wes podo senenge
iki piye ceritane
yo wes tak lakoni wae

Baca Juga : Lirik Lagu Maling Kingkong - Happy Asmara