Lirik Lagu Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) - Happy Asmara


Lirik Lagu Piye Kabarmu Mantan (Sadar Rai Wae) - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae


Title : Piye Kabarmu Mantan
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Bayu G2B
Label : Khatulistiwa Record

Piye Kabarmu Mantan Lyrics


piye kabarmu saiki mantan
opo iseh kelingan aku
aku sing tau ngukir cerito
tresno ning atimu
sakdurunge kowe lungo
ninggalke aku

hal sing paling abot
kuwi pancen ngikhlaske
hal sing paling angel
kuwi kudu nglalekke
senadyan iseh tresno
aku iso opo
mergo nyawang kowe
wis nyanding wong liyo

sadari diri wae
aku dudu jodone
sadar rai wae
aku dudu sing tok karepke
saiki aku mung iso ndungokne
mugo langgeng selawase

piye kabarmu saiki mantan
opo iseh kelingan aku
aku sing tau ngukir cerito
tresno ning atimu
sakdurunge kowe lungo
ninggalke aku

---INTRO---

hal sing paling abot
kuwi pancen ngikhlaske
hal sing paling angel
kuwi kudu nglalekke
senadyan iseh tresno
aku iso opo
mergo nyawang kowe
wis nyanding wong liyo

sadari diri wae
aku dudu jodone
sadar rai wae
aku dudu sing tok karepke
saiki aku mung iso ndungokne
mugo langgeng selawase

saiki aku mung iso ndungokne
mugo langgeng selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Kadung Jeru - Happy Asmara