Lirik Lagu Cocote Tonggo - Arlida Putri


Lirik Lagu Cocote Tonggo - Arlida Putri

Lirik Arlida Putri - Cocote Tonggo


Title : Cocote Tonggo
Artist : Arlida Putri
Songwriter : Wawan Sudjono
Label : Sakuranada

Cocote Tonggo Lyrics


iki cerito urip ono ing deso
nyandang urip bebarengan karo tonggo
ra kuat mangan di rasani
mangan enak yo di iri
kudu piye anggonku nyikapi

aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh tetep mbok rasani wae
kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
yen tak pikir aku bunuh diri

ajur nduwe tonggo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe suwe rak yo mati dewe
suwe suwe mati dewe

aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh tetep mbok rasani wae
kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
yen tak pikir aku bunuh diri

ajur nduwe tonggo kowe seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe suwe rak yo mati dewe
suwe suwe mati dewe

Baca Juga : Lirik Lagu Arlida Putri - Korban PHP