Lirik Lagu Nyanding Liyane ( Lilo ) - Anisa Salma


Lirik Lagu Nyanding Liyane ( Lilo ) - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Nyanding Liyane (Lilo)


Title : Nyanding Liyane
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Vivi Voleta
Label : F.pro

Nyanding Liyane Lyrics


kenangan masa lalu saat bersamamu
berhayal bakal urip sesandingan
tapi keyataane sak iki
nyanding liyane
aku iklas pasrah karo kahanane

cukup pisan iki aku nandang loro ati
nutup ati kanggo wong seng tahu tak tresnani
janjimu dek biyen
ngancani tekaning pati
nangeng nyatane aku mbok larani

lilo aku lilo
pasrah kang kuasa
senadyan kowe wes gandeng karo wong liyo

aku mung ndedongo
aku iso duwe ganti
seng luweh gemati tulus karo aku iki

Baca Juga : Lirik Lagu Cidro - Anisa Salma