Lirik Lagu Nelongso - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Nelongso - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Nelongso


Title : Nelongso
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Bambang Bebok
Label : Dapoer Studio

Nelongso Lyrics


jare basane wong banyuwangi
kelembene roti yo roti
riko sing iling bengen bengene
saiki riko wes lali

riko loro isun sambangi
sing sun pikir raino bengi
riko isun rumat setengah mati
koyo wong lagi rabi

gedigu welase isun nong riko
riko susah isun nelongso
sak balike riko nong awak isun
gawene mung ngloro ati

banyu susu yo di bales
ambi banyu segoro
isun kantru kantru ngerasakaken
kok riko biso mentolo

---INTRO---

riko loro isun sambangi
sing sun pikir raino bengi
riko isun rumat setengah mati
koyo wong lagi rabi

gedigu welase isun nong riko
riko susah isun nelongso
sak balike riko nong awak isun
gawene mung ngeloro ati

gedigu welase isun nong riko
riko susah isun nelongso
sak balike riko nong awak isun
gawene mung ngeloro ati

banyu susu yo di bales
ambi banyu segoro
isun kantru kantru ngerasakaken
kok riko biso mentolo

Baca Juga : Lirik Lagu Wangkot - Anggun Pramudita