Lirik Lagu Nyesel - Alvi Ananta


Lirik Lagu Nyesel - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Nyesel


Title : Nyesel
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Nyesel Lyrics


nyesel aku wes tau sayang karo kowe
ternyata aku salah besar menilai
wong koyo kowe
sing wes tau ono neng njero atiku

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso malyu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu di jogo
ojo di gawe loro
mergo yen wes ilang
ra bakal podo karo sing kate teko

---INTRO---

nyesel aku wes tau sayang karo kowe
ternyata aku salah besar menilai
wong koyo kowe
sing wes tau ono neng njero atiku

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso malyu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu di jogo
ojo di gawe loro
mergo yen wes ilang
ra bakal podo karo sing kate teko

yen mengkono caramu
sing berjuang bakal iso malyu
sing perhatian iso iso mundur

wayahe kudu di jogo
ojo di gawe loro
mergo yen wes ilang
ra bakal podo karo sing kate teko

mergo yen wes ilang
ra bakal podo karo sing kate teko

Baca Juga : Lirik Lagu Corona - Alvi Ananta