Lirik Lagu Mendem Welase - Anggun Pramudita


Lirik Lagu Mendem Welase - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Mendem Welase


Title : Mendem Welase
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Aris Helda
Label : Arda Music Production

Mendem Welase Lyrics


kudu kelendi isun bingung
welas iki sing keneng sun bendung
seru kangelan tapi wes kadung
sun cegah sing keneng wurung

ngertio riko wong hang sun lamun
raino bengi sun pikir bingung
ngalor ngidul kelayung layung
isun sampek koyo wong linglung

biso tah isun mendem welas iki
wes kadung demen riko sing ngerti
sing weruho mung riko apusi
kari kesekso nong batin iki

nong endi welas hang riko janjeni
cukup semene tuluse ati
mugo riko biso nemu ganti
hang lebih apik ugo ngerteni

---INTRO---

kudu kelendi isun bingung
welas iki sing keneng sun bendung
seru kangelan tapi wes kadung
sun cegah sing keneng wurung

ngertio riko wong hang sun lamun
raino bengi sun pikir bingung
ngalor ngidul kelayung layung
isun sampek koyo wong linglung

biso tah isun mendem welas iki
wes kadung demen riko sing ngerti
sing weruho mung riko apusi
kari kesekso nong batin iki

nong endi welas hang riko janjeni
cukup semene tuluse ati
mugo riko biso nemu ganti
hang lebih apik ugo ngerteni

biso tah isun mendem welas iki
wes kadung demen riko sing ngerti
sing weruho mung riko apusi
kari kesekso nong batin iki

nong endi welas hang riko janjeni
cukup semene tuluse ati
mugo riko biso nemu ganti
hang lebih apik ugo ngerteni

Baca Juga : Lirik Lagu Milu Demen - Anggun Pramudita