Lirik Lagu Eri - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Eri - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Eri


Title : Eri
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Eri Lyrics


eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

padahal isun uwes ngati ngati
sedurunge mbalesi
welase riko hang koyo koyo o
ngademaken nong ati

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

INTRO

mulo nyatane temokeno bedo
luput hang di janjekno
tiwas percoyo riko malah ngeliyo
pungkase ati loro

eri alus tapi ndrawasi
sing tangar biso natoni
dung keneng rasane perih

podo nyang wong hang koyo riko
lakune mung sandiworo
dung keneng rasane loro

Baca Juga : Lirik Lagu Di Ujung Senja - Syahiba Saufa