Lirik Lagu Pamit - Sarah Ema

Lirik Lagu Pamit - Sarah Ema

Lirik Sarah Ema - Pamit


Title : Pamit
Artist : Sarah Ema
Songwriter : Sarah Ema
Label : Langit Biru Record

Pamit Lyrics


dudu mergo aku wes ra tresno
nanging aku ngeroso
kowe saiki bedo

ngancani kowe mung mbok sio sio
atiku wes kadung loro
wes mbok gawe tatu
jeru ning atiku

saikine aku ra peduli
masio sak tenane
atiku iki nangis

tak empet mergo aku kudu kuat
ngadepi kahanan iki
urip tanpo kowe
aku uwis lilo

mungkin iki wes dalane
aku kudu lungo
ninggalne kowe
pamit ro kowe

aku ngerti iki abot sanggane
ora perlu di tutokne
timbang tambah loro ati
aku pamit

INTRO

saikine aku ra peduli
masio sak tenane
atiku iki nangis

tak empet mergo aku kudu kuat
ngadepi kahanan iki
urip tanpo kowe
aku uwis lilo

mungkin iki wes dalane
aku kudu lungo
ninggalne kowe
pamit ro kowe

aku ngerti iki abot sanggane
ora perlu di tutokne
timbang tambah loro ati
aku pamit

dudu mergo aku wes ra tresno
nanging aku ngeroso
kowe saiki bedo

ngancani kowe mung mbok sio sio
atiku wes kadung loro
wes mbok gawe tatu
jeru ning atiku

saikine aku ra peduli
masio sak tenane
atiku iki nangis

tak empet mergo aku kudu kuat
ngadepi kahanan iki
urip tanpo kowe
aku uwis lilo

mungkin iki wes dalane
aku kudu lungo
ninggalne kowe
pamit ro kowe

aku ngerti iki abot sanggane
ora perlu di tutokne
timbang tambah loro ati
aku pamit

INTRO

saikine aku ra peduli
masio sak tenane
atiku iki nangis

tak empet mergo aku kudu kuat
ngadepi kahanan iki
urip tanpo kowe
aku uwis lilo

mungkin iki wes dalane
aku kudu lungo
ninggalne kowe
pamit ro kowe

aku ngerti iki abot sanggane
ora perlu di tutokne
timbang tambah loro ati
aku pamit

timbang tambah loro ati
aku pamit timbang tambah loro ati
aku pamit

Baca Juga : Lirik Lagu Mengharapkanmu - Jihan Audy