Lirik Lagu Alun Alun Genteng - RapX


Lirik Lagu Alun Alun Genteng - RapX

Lirik RapX - Alun Alun Genteng


Title : Alun Alun Genteng
Artist : RapX
Songwriter : Anank Jabrix/Qipx Rapx
Produser : RapX Management

Alun Alun Genteng Lyrics


ning alun alun
lapangan maron iki
awale ketemu ning kene
opo kowe ora kelingan pas gandengan tangan
biyen kowe tau janji ora bakal ngelarani
nanging saiki janjimu ning endi

wis tak busek'i kenangan karo kowe
nanging nopo saiki mrene
ojo mung nambahi loro
sing tak songgo saiki
aku wis bosen yen mung dilarani

reff :
pas aku mbutuhno
kowe karo wong liyo
pas atimu loro kowe moro teko

opo mok anggep dolanan
koyo montor montoran
neng alun alun maron genteng iki

rap :
pas aku butuh kowe tapi nyatane kok ngene
pas atimu keroso loro malah gaweku nelongso
jebul koyo ngene rasane ambyar kari
ninggal janji ninggal keri
keroso loro kok yo gudo
nganti tekan semene aku ora iso ngelalekne
opo seng pernah kita alami ndek kene
rikolo terakhir kowe ucapne
nanana na nana ... nanana.... nana

Baca Juga : Lirik Lagu RapX - Lelah Berjuang