Lirik Lagu Ulan Tanpo Lintang - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ulan Tanpo Lintang - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang


Title : Ulan Tanpo Lintang
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : Danendra musik Vol 9
Label : DSA RECORD

Ulan Tanpo Lintang Lyrics


sing sanggup sun bayangno
kadung isun adoh nyang riko
mestine baen isun kangelan
nyonggo roso tanpo riko

sing kuat sun adepi
kadung isun sing bareng riko
kelendi abote biso nglakoni
urip iki sing ono riko

isun tanpo riko koyo ulan
tanpo lintang sun sepi
nono riko hang ngancani
roso njero ati

isun tanpo riko koyo ulan
tanpo lintang sun sepi
nono riko hang ngancani
roso njero ati

---INTRO---

sing kuat sun adepi
kadung isun sing bareng riko
kelendi abote biso nglakoni
urip iki sing ono riko

isun tanpo riko koyo ulan
tanpo lintang sun sepi
nono riko hang ngancani
roso njero ati

isun tanpo riko koyo ulan
tanpo lintang sun sepi
nono riko hang ngancani
roso njero ati

isun tanpo riko koyo ulan
tanpo lintang sun sepi
nono riko hang ngancani
roso njero ati

isun tanpo riko koyo ulan
tanpo lintang sun sepi
nono riko hang ngancani
roso njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kebahagiaan Seperti Mimpi