Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Nella Kharisma

Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Dudu Roso Welas


Title : Dudu Roso Welas
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Jhordan Bozze
Album : Duta Nirwana Musik Vol. 11
Label : Milady Record

Dudu Roso Welas Lyrics


apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki
ninggalno welas iki

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ulan Tanpo Lintang