Lirik Lagu Nemu Ganti - Mas Nangs


Lirik Lagu Nemu Ganti - Mas Nangs

Lirik Mas Nang's - Nemu Ganti


Title : Nemu Ganti
Artist : Mas Nang's
Songwriter : Mas Nang's
Label : DSA Record

Nemu Ganti Lyrics


semilir angin wengi
tansah nresep ning njero ati
sunare rembulan nrejang pucuk cemoro
dadi tondo nggonku ngucap tresno..

ademe angin wengi
tansah nresep ning njero ati
rembulan purnomo sing dadi saksi
kowe lan aku biyen ngucap janji

panuwunku marang gusti
sing loro wes entok ganti
nemu wanito tresnane tulus suci
sing ayune koyo widodari

ademe angin wengi
tansah nresep ning njero ati
rembulan purnomo sing dadi saksi
kowe lan aku biyen ngucap janji

INTRO

panuwonku marang gusti
sing loro wes entok ganti
nemu wanito tresnane tulus suci
sing ayune koyo widodari

panuwonku marang gusti
sing loro wes entok ganti
nemu wanito tresnane tulus suci
sing ayune koyo widodari
sing ayune koyo widodari

Baca Juga : Lirik Lagu Mas Nang's - Abot Konco