Lirik Lagu Abot Konco - Mas Nang's


Lirik Lagu Abot Konco - Mas Nang's

Lirik Mas Nang's - Abot Konco


Title : Abot Konco
Artist : Mas Nang's
Songwriter : Mas Nang's
Label : DSA Record

Abot Konco Lyrics


neng pojok atiku
iseh ono kenanganmu
naliko kowe ngucap tresno
apuranen aku ra biso nompo

aku ngerti atimu gelo
mergo aku ra nompo tresno
amergo kancaku ugo tresno
marang sliramu pingin dadi sisianmu

wes wes lilakno
anggepen aku ra ono
mugo kowe
biso manggeh mulyo

nemu wong kang
bener bener tresno
marang sliramu
lan ra bakal gawe loro

aku ngerti atimu gelo
mergo aku ra nompo tresno
amergo kancaku ugo tresno marang sliramu
pingin dadi sisianmu

INTRO

wes wes lilakno
anggepen aku ra ono
mugo kowe
biso manggeh mulyo

nemu wong kang
bener bener tresno
marang sliramu
lan ra bakal gawe loro

wes wes lilakno
anggepen aku ra ono
mugo kowe
biso manggeh mulyo

nemu wong kang
bener bener tresno
marang sliramu
lan ra bakal gawe loro

amergo aku
iseh tetep abot konco

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Konco Uripku