Lirik Lagu Sing Milu Ngunduh - Lutfiana Dewi


Lirik Lagu Sing Milu Ngunduh - Lutfiana Dewi

Lirik Lutfiana Dewi - Sing Milu Ngunduh


Title : Sing Milu Ngunduh
Artist : Lutfiana Dewi
Songwriter : Wawan Dapoer
Label : Aneka Safari Records

Sing Milu Ngunduh Lyrics


sun tandur riko
sakat teko wiji
sun siram nganggo roso
welas teko ati

serang emane
sun rumat sun jogo
di uthik angin baen
isun sing terimo

tapi riko dewek hang temiyung
di pethik wong liyo
riko ngelungno welas
atin riko

isun iki hang nandur
tapi sing milu ngunduh
isun hang mikul
uwong hang di gayuh

welas wis di terimo
nyukupi batine
tapi sing ono
bales rumangsane

panas sun dadi tudung
udan dadi payung
pintere riko
pungkasane nundung

INTRO

serang emane
sun rumat sun jogo
di uthik angin baen
isun sing terimo

tapi riko dewek hang temiyung
di pethik wong liyo
riko ngelungno welas
atin riko

isun iki hang nandur
tapi sing milu ngunduh
isun hang mikul
uwong hang di gayuh

welas wis di terimo
nyukupi batine
tapi sing ono
bales rumangsane

isun iki hang nandur
tapi sing milu ngunduh
isun hang mikul
uwong hang di gayuh

welas wis di terimo
nyukupi batine
tapi sing ono
bales rumangsane

panas sun dadi tudung
udan dadi payung
pintere riko
pungkasane nundung

pintere riko
pungkasane nundung

Baca Juga : Lirik Lagu Apik Hang Mulo - Lutfiana Dewi