Lirik Lagu Balen - Jihan Audy


Lirik Lagu Balen - Jihan Audy

Lirik Jihan Audy - Balen


Title : Balen
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Sarah Ema
Label : Opera Swara Genta

Balen Lyrics


jaremu isih cinta
jaremu isih sayang
jaremu pengen balen
karo aku
karo aku

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen
karo aku
karo aku

biyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

INTRO

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen
karo aku karo aku

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

biyen wes tak wanti wanti yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapurani
nyatane kowe lali ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot ngejak balen

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah jaluk balen
karo aku karo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Karna Dia - Jihan Audy