Lirik Lagu Nyerang Es Teh - Ipa Hadi Sasono


Lirik Lagu Nyerang Es Teh - Ipa Hadi Sasono

Lirik Ipa Hadi Sasono - Nyerang Es Teh


Title : Nyerang Es Teh
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : IHS Production

Nyerang Es Teh Lyrics


kendho kenceng atiku
amerga mikirke sliramu
yen ra tresna tulung tinggalno
katimbang agawe tatu ning dada

penak nyerang esteh wae
gawe ngedem lara dadane
kadhung tatu angel tambane
pilih diare seminggu timbang ngrasakke

sampek matiku panggah kelingan
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
batinku urip pisan ora ana artine
luwih penak yen nyerang es teh wae

Baca Juga : Lirik Lagu Setyaning Ati - Ipa Hadi Sasono