Lirik Lagu Dalan Liyane - Intan Rahma

Lirik Lagu Dalan Liyane -  Intan Rahma

Lirik Intan Rahma - Dalan Liyane


Title : Dalan Liyane
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Hendra Kumbara
Label : DanangDanzt Music Production

Dalan Liyane Lyrics


sopo sing kuat nandhang kahanan
sopo seng ora kroso kelangan

ditinggal pas sayang sayange
pas lagi jeru jerune
koe milih dalan liyane

sopo sing kuat ditinggal lungo
sopo sing atine ora loro
kenangan sing wis tak lakoni
tak simpen ning njero ati
dewe wes ra dadi siji

yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
pesenku mung siji, sing ngati-ati
isoku mung mendem esuk tekan sonten
mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
tetep tak dongakno mugo urip mulyo
isoku mung nyuwun mugo ora getun
cekap semanten matur nuwun

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Dongakno Aku