Lirik Lagu Ambyar Atiku - Intan Cha Cha


Lirik Lagu Ambyar Atiku - Intan Cha Cha

Lirik Intan Chacha - Ambyar Atiku


Title : Ambyar Atiku
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Pras Ev
Label : SBR - PRO

Ambyar Atiku Lyrics


mbiyen aku ninggalno kae
demi awak mu iku seng
wes nancep katresnanku kannggo kowe
wes mnantep atiku yo mung karo kowe
tak pasrahno ati iki
yo mung kanggo kowe sak teruse

kenopo kowe malah lungo
ninggalno aku nganti koyongene

yen salah aku dingapuro
ojo minggat sak penak e dewe

saiki aku bingung dewe
njur keprie carane
lalekke kowe seng tak tresnani

kabeh wes tak cubo
supoyo biso lali
po kudu bunuh diri
ben biso menghantui mu
sampai mati

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Sawangen Aku