Lirik Lagu Dalan Liyane - Happy Asmara


Lirik Lagu Dalan Liyane - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Dalan Liyane


Title : Dalan Liyane
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Hendra Kumbara
Label : Milady Record

Dalan Liyane Lyrics


sopo sing kuat nandang kahanan
sopo seng ora kroso kelangan
ditinggal pas sayang sayange
pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

sopo sing kuat di tinggal lungo
sopo sing atine ora loro
kenangan sing wis tak lakoni
tak simpen ning njero ati
dewe wes ra dadi siji

yo wes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati
pesenku mung siji sing ngati ati
isoku mung mendem esuk tekan sonten
mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten

yo wes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
tetep tak dongakno mugo urip mulyo
isoku mung nyuwun mugo ora getun
cekap semanten matur nuwun

---INTRO---

yo wes ben tak lakoni nganti sak kuat kuate ati
pesenku mung siji sing ngati ati
isoku mung mendem esuk tekan sonten
mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten

yo wes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
tetep tak dongakno mugo urip mulyo
isoku mung nyuwun mugo ora getun
cekap semanten matur nuwun

isoku mung nyuwun
mugo ora getun
cekap semanten maturnuwun

Baca Juga : Lirik Lagu Se Kejam Itu Kau Fitnahkan | Siapa Benar Siapa Salah - Happy Asmara