Lirik Lagu Dadi Jodoku - Gilang R Wijaya

Lirik Lagu Dadi Jodoku - Gilang R Wijaya

Lirik Gilang R Wijaya - Dadi Jodoku


Title : Dadi Jodoku
Artist : Gilang R Wijaya
Songwriter : H.W Kongko
Label : BRIT PRO Studio

Dadi Jodoku Lyrics


kowe sing paling ayu dewe
iso nggawe atiku seneng ayem saben dinane
ayem iso nduweni kowe
tenang ra gampang goyah
nrimo nompo opo anane

wayah susah wayah seneng
bareng bareng kowe iso ngerteni
mesti iso ngayemke ati

ra sah ragu kowe bakal tak jogo
urip bareng seneng susah di lakoni kanti sabar
ra sah bimbang kowe dadi jodoku
mergo kowe wis dadi pilihan kanggo ngancani uripku

ayem iso nduweni kowe
tenang ra gampang goyah
nrimo nompo opo anane

wayah susah wayah seneng
bareng bareng kowe iso ngerteni
mesti iso ngayemke ati

ra sah ragu kowe bakal tak jogo
urip bareng seneng susah di lakoni kanti sabar
ra sah bimbang kowe dadi jodoku
mergo kowe wis dadi pilihan kanggo ngancaniku

ra sah ragu kowe bakal tak jogo
urip bareng seneng susah di lakoni kanti sabar
ra sah bimbang kowe dadi jodoku
mergo kowe wis dadi pilihan kanggo ngancani uripku

mergo kowe wis dadi pilihan kanggo ngancani uripku

Baca Juga : Lirik Lagu Harusnya Bukan Aku - Mala Agatha