Lirik Lagu LDR (Lungguh Dadi Ratuku) - Corazon

Lirik Lagu LDR (Lungguh Dadi Ratuku) - Corazon

Lirik Corazon - LDR (Lungguh Dadi Ratuku)


Title : LDR (Lungguh Dadi Ratuku)
Artist : Corazon Muhammad Yahya
Songwriter : Sandios Pendhoza
Distribution : Corazon

LDR (Lungguh Dadi Ratuku) Lyrics


lintang ing wayah wengi
wes wegah tak titipi
kangen marang sliramu

ojo susah atimu
aku bakale teko
lewat mimpi lan layar hp mu

senajan bedo panggone
aku iseh neng kene
setyo mung di nggo kowe

tulung percoyo aku
aku bakale bali
wani sumpah gusti seng nyekseni

kehalang wektu lan jarak
nanging iseh ngroso cedak
senajan saiki samar
tenango sesok tak lamar

tresno adoh paran
ra mundur aku tak gentar
iki ra dadi alasan
sambat karo keadaan
bakal tekan pelaminan

seng kuat atimu
sabaro nunggu baliku
kowe bakale jodoku
dadi separuh uripku
lungguh dadi ratuku

INTRO

kehalang wektu lan jarak
nanging iseh ngroso cedak
senajan saiki samar
tenango sesok tak lamar

tresno adoh paran
ra mundur aku tak gentar
iki ra dadi alasan
sambat karo keadaan
bakal tekan pelaminan

seng kuat atimu
sabaro nunggu baliku
kowe bakale jodoku
dadi separuh uripku
lungguh dadi ratuku

tresno adoh paran
ra mundur aku tak gentar
iki ra dadi alasan
sambat karo keadaan
bakal tekan pelaminan

seng kuat atimu
sabaro nunggu baliku
kowe bakale jodoku
dadi separuh uripku
lungguh dadi ratuku

INTROBaca Juga : Lirik Lagu Bakal Tak Tompo - Corazon