Lirik Lagu Ngalah - Anisa Salma

Lirik Lagu Ngalah - Anisa Salma

Lirik Anisa Salma - Ngalah


Title : Ngalah
Artist : Anisa Salma
Songwriter : Fajar
Label : F.pro

Ngalah Lyrics


bulan kancanono aku
tulung rungono isi atiku
opo aku iki salah
yen aku tak sing ngalah

kadung kebacut tresno
nganti jeroning dodo
aku sing selalu berjuang
dek'e sing malah mbok sayang

aku seneng ngerti kowe seneng
senadyan ora karo aku
wis tak ikhlasne yen pancen dudu jodoku
senadyan loro aku kudu lilo

aku ngalah mergo wis ra betah
wis cukup gawe aku susah
mugo wae kowe langgeng karo dek'e
mugo wae kowe bahagia selamanya

Baca Juga : Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Anisa Salma